Digital Banking Startup Founder forventer

Digital Banking Startup Founder forventer, at Bitcoin-prisen vil nå $ 100.000 inden 2022

Oleg Gorokhovskyi, medstifter og kommerciel direktør hos ukrainsk mobilbank Monobank sagde i sidste uge, at han forventer, at prisen på Bitcoin vil nå $ 100.000, enten i år eller næste år.

En dag efter, at Tesla offentliggjorde i sin seneste årsrapport for US Securities and Exchange Commission (SEC), at den havde investeret $ 1,5 milliarder i Bitcoin Revolution, lavede Gorokhovskyi et indlæg på Facebook, hvor han talte om Bitcoin. Den engelske oversættelse af det, han skrev, vises nedenfor:

”Jeg kan ikke lide at komme med forudsigelser. Men Teslas oplysning om at investere 1,5 milliarder dollars i Bitcoin har endelig overbevist mig om, at Bitcoin ikke går nogen steder. Jeg har haft en stor nok Bitcoin-taske i lang tid, og jeg anbefaler dig også at købe den.

”Jeg deler de mest optimistiske forudsigelser om prisen, og jeg tror på prisen på 100K + dette eller næste år.”

Siden Monobank blev lanceret i Ukraine i november 2017 af Oleg Gorokhovskyi, Dima Dubilet og Misha Rogalskiy, har det erhvervet omkring tre millioner kunder.

To af Monobanks tre medstiftere – Dubilet og Rogalskiy – lancerede kreditudbyderen startup Koto i Storbritannien den 2. december 2020. Koto Card Limited reguleres af Financial Conduct Authority (FCA) som en eMoney-agent og forbrugerkreditlångiver.

Koto CEO Rob Escott fortalte UKTN

”Vi er unikke i at tilbyde en neobank-kvalitet af mobiloplevelse med kredit til næsten førsteklasses kunder. Vi laver fintech-stil ombord. Kunder kan få en beslutning på 5-10 minutter, og når det er gjort, udstedes et kort med det samme. Ingen plastik og ingen ventetid på stillingen.

”Koto er den første kortudbyder i Storbritannien, der lancerer med både Apple Pay og Google Pay. Ud over at være et kreditkort tilbyder koto den funktionalitet, du forventer af en løbende konto, såsom hurtigere betalinger og direkte debitering. “

Escott forklarede også, hvad de mener med en ”næsten prime” forbruger:

”De er enten nye for kredit, nye for landet eller har en hændelse i deres kredithistorie, der betyder, at de er efterladt af prime långivere. Vi kalder denne gruppe forbrugere næsten førsteklasses. Vores typiske kunde er ansat eller selvstændig, lejer og har en indkomst tæt på landsgennemsnittet. ”

Lats september offentliggjorde blockchain-analysefirmaet Chainalysis sin „2020 Geography of Cryptocurrency Report“. Denne rapport introducerede „Global Crypto Adoption Index“. Målet er „at kvantificere forskellene i adoption mellem lande over hele kloden.“ De tre øverste lande var Ukraine, Rusland og Venezuela.