Binance tukee Bitcoinin Taproot-päivitystä; Yli 91% kaivosverkosta suosikki nyt

Johtava kryptovaluutanvaihto Binance on myös ilmoittanut tukevansa Bitcoinin ensimmäistä suurta protokollamuutosta kolmen vuoden aikana.

Binancen kaivosallas nousee nopeasti riveihin, mikä on 11,23% bitcoinin hajautusvoimasta.

Kaivosaltaita on vain kaksi muuta, F2Poolilla ja Poolinilla on suurempi osuus 19,28% ja 12,49%. Antpool ja toisen pörssin Huobi Pool ovat myös alkuun, mutta alle Binancen, 10,05% ja 9,71%.

Nyt 91,05% koko hashratesta tukee Taproot-päivitystä, joka tuo yksityisyyttä ja älykästä sopimussuhdetta maailman suurimpaan kryptovaluuttaverkkoon.

Vaikka laaja Bitcoin Era tukee tätä suunniteltua päivitystä, yksityiskohtaisella aktivointisuunnitelmalla ei ole vielä ratkaisua, koska aktivointiehdotuksia on muutama.

Riot Blockchain kasvattaa Hashrate-kapasiteettiaan 65% lisäämällä 15000 lisäkaivinkonetta

Nasdaqin listalla olevan Bitcoin-kaivosyhtiön uusi hankinta on ennakkotilaus, koska Bitmain-tarvikkeita on myyty loppuun vuoden 2021 3. vuosineljännekseen saakka.

Bitcoin-kaivosyhtiö Riot Blockchain (RIOT) on ostanut Bitmainilta vielä 15 000 ASIC-konetta. Tämän viimeisimmän oston myötä Nasdaq-pörssiyhtiön tilattujen koneiden kokonaismäärä on tänä vuonna yli 31 000.

Viimeisimmän S19 Pro- ja S19j Pro Antminers -kaivoslaitteiden kierroksen odotetaan laajentavan Castle Rock -pohjaisen kaivostyöläisen hashrate-kapasiteettia 3,8 purkaukseen sekunnissa (EH / S) vuonna 2021. Tämä on 65 prosentin lisäys Riotin nykyiseen 2,3 EH / S kapasiteetti.

Uusi hankinta on ennakkotilaus, koska Bitmain-tarvikkeet ovat loppuunmyytyjä vuoden 2021 kolmannelle vuosineljännekselle. Riot kuitenkin odottaa uusimman kone-erän toimittamisen ja käyttöönoton alkavan ensi vuoden toukokuussa ja jatkavan lokakuuhun. Riotin toimitusjohtaja Jeff McGonegal sanoi,

„Lähetettyjen kaivostyöntekijöiden jatkuva kasvu on kaivostyöntekijöiden menestyksen kannalta ensiarvoisen tärkeää.“

„Yhtiön bitcoin-kaivosprosentin laajentaminen ja kustannustehokas toiminta on erittäin tärkeää, varsinkin aikana, jolloin bitcoin-spot-hinta on noussut huomattavasti. Olemme iloisia saadessamme tämän viimeisimmän hankinnan, varsinkin kun otetaan huomioon, että kaivoslaitteiden saatavuus on yhä vähäisempää. “

Sillä välin RIOTin osakkeet nousivat noin 53% kahden viime päivän aikana ja ovat tällä hetkellä noin 14,64 dollaria. Verrattuna Bitcoinin joulukuun 20 prosentin nousutrendiin Riot-osakkeet nousivat yli 70% samana aikana.

Bitcoin Miners Busy Accumulating BTC; Palkkiotuotot tulivat tänä vuonna 2300%

BTC-kaivosmiehen ulosvirtaus ei ole läheskään edellisiä huippuja, se on jopa alle vuoden 2019 paikallisen huippun.

Vuosi 2020 on ollut hyvä vuosi kaivostyöläisille, kun otetaan huomioon, että heidän palkkatulonsa kasvoivat vuoden alun 0,1 miljoonasta dollarista 1,7 miljoonaan dollariin 20. joulukuuta.

Päivittäiset kaivostyöntekijöiden tuotot kasvoivat 31% viime viikolla, kun kaivostyöläiset keräsivät lisää tuloja palkkioiden avulla keskellä vahvaa viikkoa bitcoinin hinta- ja aktiivisuustasoille.

Digitaalisen omaisuuden hintojen nousu nosti bitcoin-verkon keskimääräiset maksut yli 12 dollariin, mikä on yli 4185%: n nousu tammikuun 2020 keskimääräisestä vain 2 sentin hinnasta.

Kaivostyöläiset eivät myöskään lunasta BTC: tä näillä hinnoilla, mikä näkyy kaivostyöläisten käyttämättömän toimituksen määrässä, BTC, joka ei ole koskaan lähtenyt kaivosmiehen osoitteesta, joka on kasvanut viimeisen puolittamisen jälkeen ja on tällä hetkellä 1,7 miljoonaa BTC. Glassnode totesi,

„Viimeaikaisesta rallista huolimatta Bitcoin-kaivostyöläiset eivät kuluta enemmän BTC: tä kuin tavallisesti. Miner Outflow Multiple, joka osoittaa, kun BTC-kaivosmiehen ulosvirtaus on korkea verrattuna historialliseen keskiarvoonsa, on kaukana edellisistä huippuista ja jopa alle vuoden 2019 paikallisen huipun.

Bitcoin-kaivostyöläisten kuukausitulot ovat kasvaneet syyskuusta lähtien. Marraskuussa he kirjasivat 521,69 miljoonaa dollaria sekä tukia että palkkioita, viimeksi nähtiin syyskuussa 2019. Toistaiseksi he ovat keränneet tuloja 443,65 miljoonaa dollaria.

Siitä lähtien, kun Bitcoin oli puolittunut toukokuussa, mikä kaataa kaivostyöläisten palkkiot puoleen, palkkiot ovat olleet 8–12% kaivostyöläisten kokonaistuloista, verrattuna tämän vuoden alun 1 prosenttiin.

Mielenkiintoista on, että vaikka Bitcoinin hinta vaihtelee tällä hetkellä $ 22k: sta ja $ 24k: iin, julkisesti listattujen BTC-kaivosyhtiöiden varastot ovat nousseet.

Viimeisen 24 tunnin aikana Riot Blockchainin osakkeet ovat nousseet 32%, Marathon Patent Group 21,5% ja Bit Digitalin 3,8%.